Bij het aanleggen van een tuin is vakmanschap vereist. Als Rick van Eden naar uw tuin komt kijken, dan worden al uw wensen hiervoor besproken. De tuin wordt dan opgemeten en eventueel een plantenplan gemaakt. Ook de materialen en de verlichting worden besproken. Met al uw wensen gaat Rick, dan een vrijblijvende offerte maken. Als deze offerte naar wens is, kunt u hem getekend retourneren. Is er iets wat u wilt veranderen, dan is dit altijd mogelijk. Wanneer het akkoord bij Rick binnen is, wordt er in overleg een startdatum vastgesteld. Door de jaren lange ervaring, in het aanleggen van diverse tuinen leveren wij een prachtig eindproduct.

Bedrijfstuinen

Uw bedrijf wordt niet alleen op inhoud, maar ook op het uiterlijk beoordeeld. De tuin is het belangrijkste deel, het is uw visitekaartje. Dit kunt u laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden door ons. Ook kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Wij willen u hierover informeren in een persoonlijk gesprek. Vul uw gegevens in (zie contactformulier) en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kantoor plantenbakken

Hierbij gebruikt Rick hydrocultuurplanten. Deze planten worden op water geteeld. Normaliter wordt de beplanting geweekt en geteeld op aarde. Door een speciaal proces, Kan een groot assortiment aan beplanting aan kleikorrels groeien. De planten ontwikkelen een ander soort wortel. Aangezien er in water minder zuurstof zit, dan in aarde. De wortels zijn minder vertakt, maar hebben langere haarwortels. De voordelen van hydracultuur zijn.

  • Men kan nauwkeurig zien wat de watervoorraad is
  • Minder last van schimmmelziektes
  • De luchtvochtigheid is hoger

Dit systeem is aan te raden in kantoorruimtes en entreehallen en verenigingen enz. enz.

© Copyright - Hoveniersbedrijf Rick van Eden - Geeft uw tuin de zorg en uitstraling die het verdient!