Het aanleggen van een vijver is een forse klus. Meestal betekent het een grondige renovatie van de tuin, waarbij ook bestrating aangepast moet worden en planten verzet of bomen gerooid moeten worden. Het is belangrijk om voor het werk een duidelijke planning te maken met daarin het benodigde gereedschap, het materiaal en eventuele helpers.

Koivijver

Wij zorgen voor een snelle en goede bouw van uw koivijver. Echter kunnen we de koivijver net zo luxe en duurzaam bouwen als u zelf wilt. Isolatie, verwarming, ramen en vijvers deels het huis in maar ook als u juist naar een budget wilt handelen.

Wij hanteren verschillende bouwmethoden in verschillende prijsklassen. Zo hebben wij voor iedere situatie de juiste koivijver.

Zwemvijver

Een zwemvijver is de ideale oplossing als u wilt zwemmen in de tuin en het natuurlijke karakter van de tuin wilt behouden. U kunt dit vergelijken met het zwemmen in een mooie, schone en natuurlijke plas. Ook voor deze vijvers geldt dat wij verschillende bouwmethoden en mogelijkheden hebben in verschillende prijsklassen.

Wij hebben voor iedere situatie de juiste zwemvijver.

Natuurvijver

Natuurvijvers kunnen wij zelfs zonder dure filtersystemen gezond en helder houden. Een natuurvijver wordt namelijk gefilterd door waterplanten, voldoende zuurstof en bacteriƫn. Op deze manier heeft u dus zeer weinig onderhoud aan deze vijvers.

Omdat deze vijvers voorzien zijn van een lichtkleurige bodembedekking zijn deze vijvers uitermate geschikt voor zowel goudvissen als donkere vissoorten.

Steriele vijver

Wij kunnen iedere vijver geheel naar uw wens maken zoals koivijvers, zwemvijvers of natuurvijvers. Of het nu gaat om een nieuwe vijver, het opknappen van een bestaande vijver of het onderhoud hiervan?

Wij bieden voor al uw vijverproblemen een passende oplossing met 1 jaar garantie !

© Copyright - Hoveniersbedrijf Rick van Eden - Geeft uw tuin de zorg en uitstraling die het verdient!